Dolgozat leadása, határidők

Dolgozat leadása, formai követelmények

Miután a Szervező Bizottság a kivonatot elfogadta, és erről a pályázót értesítette, a pályázónak írásbeli pályamunkáját legkésőbb 2018. március 2-ig elektronikus formában az info@jedlik.uni-pannon.hu e-mail címre elküldeni, valamint a pályamunka egy nyomtatott példányát a Jedlik Ányos Szakkollégiumba személyesen, vagy postai úton kell eljuttatni. Utóbbi esetén a postai bélyegző dátuma irányadó a határidő teljesítését illetően.

  • A dolgozat digitális példányának elnevezése: Szerző vezetékneve_keresztnév_XV-JASZN_dolgozat.pdf, több szerző esetén: Szerző1 vezetékneve_Szerző2 vezetékneve_XV-JASZN_dolgozat.pdf
  • A dolgozat formai követelményei elérhetők ITT!
  • A szerkeszthető minta letölthető ide kattintva!
  • A formai beállítások helyességének ellenőrzése a Szerző felelőssége!

Kérjük a Szerzőket, hogy a XV. JÁSZN konferenciára nevezett szakmai dolgozatok elkészítésénél és formai szerkesztésénél a fenti követelményeket vegyék figyelembe. A dolgozatok bírálatakor a formai követelmények betartása külön értékelési szempontot jelent.

Határidők

2018. január 1.

A XV. JÁSZN külsős (nem szakkollégista) hallgatóinak ettől kezdve biztosított az előzetes jelentkezése.

2018. február 9.

A XV. JÁSZN konferenciára jelentkező hallgatók (külsős és belsős egyaránt) végleges kivonatának leadási határideje. A kivonat leadása és a jelentkezési lap elküldése a konferencia jelentkezés feltétele.

2018. március 2.

Konferenciára való jelentkezés végső határideje. A Szakkollégium lakóinak illetve a XV. Jedlik Ányos Szakmai Napok külsős résztvevői számára az írásbeli szakmai munkák leadásának végső határideje. Egy hallgató több írásbeli szakmai munkát is benyújthat, de a konferencián csak egy előadással vehet részt. A határidőt elmulasztók esetében a konferencián való részvétel nem biztosított.

2018. április 19 - 21.

XV. Jedlik Ányos Szakmai Napok