Elérhetőség

Cím és elérhetőségek

Cím: H-8200 Veszprém, Móricz Zsigmond utca 8.

Internet: http://jedlik.uni-pannon.hu

E-mail: info@jedlik.uni-pannon.hu (XIV. JÁSZN kapcsolattartás és ügyintézés)

Szakkollégiumi szenior: Polgár Balázs

A szakkollégiumi szenior a Jedlik Ányos Szakkollégium szakmai életének koordinálásért, szervezéséért felelős. A Jedlik Ányos Szakmai Napokon főszervezője.

A XIV. Jedlik Ányos Szakmai Napok Szervező Bizottságának tagjai

 • Polgár Balázs (szakkollégiumi szenior)
 • Orbán Gyula (kollégiumi szenior)
 • Góger Szabolcs (SzIB titkár)
 • Adamcsik Bernadett (SzIB tag)
 • Tálosi Gréta (SzIB tag)
 • Varga Regina (SzIB tag)

A Szervező Bizottság segíti és koordinálja a XIV. Jedlik Ányos Szakmai Napok szervezési feladatait.

A konferencia helyszínei

A XIV. JÁSZN diákkonferencia Veszprémben két helyszínen került megrendezésre. Az első helyszín a Jedlik Ányos Szakkollégium épülete, amely a Mórciz Zsigmond u. 8. szám alatt található. A második helyszín a Pannon Egyetem "B" épületének második emeletén található konferencia központ (Egyetem u. 10.). A konferencia központ helyszínére a feljutást kihelyezett tájékozódási táblák segítik. A feljutás ugyanakkor egyszerű: a "B" épület főbejáratánál a fotocellás ajtón áthaladva egyenesen kell menni (át az aulán). Ekkor bal kéz felől lépcsőház, jobb kéz felől pedig lift nyújt lehetőséget a feljutásra. Lépcsőn haladva a lépcsősor tetején jobbra, még a liftből kiszállva balra található a konferencia központ bejárata.

A "B épület főbejárata térképen

A Szakkollégium épülete térképen

Megközelítési lehetőségek

Személyautóval

Budapest felől

A 8-as főúton beérkezve Veszprémbe annak folytatásán tovább kell haladni (ez a Budapesti út), majd körülbelül 2 km után a Megyeház felé le kell fordulni. Ez a kereszteződés egy lámpás kereszteződés, előtte nem sokkal bal oldalon a SÉD FILMSZÍNHÁZ feliratú épület látható. Lekanyarodásnál figyelni kell a besorolásra, ugyanis az utca egyirányú, és a jobb oldali sávba kell sorolni ahhoz, hogy megfelelő irányban haladjanak tovább.

A Megyeházat és a Megyei Könyvtárt (jobb oldalon fehér-téglavörös épület) elhagyva a balra látható magas toronyház irányába kell tovább haladni, ez az Egyetem I épülete. Az I épületet még kettő másik követi – szintén a bal oldalon – a második épülettel szemben található a Móricz Zsigmond utca, a Szakkollégium utcája. A Jedlik Ányos Szakkollégium épülete az első kereszteződésnél áll.

Google Maps link

Tapolca felől

A Veszprémbe érkező úton egyenesen tovább kell haladni körülbelül 1 km-t, majd jobb oldalon egy nagy fehér épület mellett (Hotel Magister) elhaladva az Egyetem fenti kampuszához érkezik. Az épületek mellett látható két teniszpálya, amik a közelgő kereszteződést jelzik. A kereszteződésben jobbra kell fordulni, majd 200 m után a sorompós kapuval szemközti kisutcára kell ráfordulni balra. Ebből az irányból a harmadik kereszteződés jobb oldalán található a Jedlik Ányos Szakkollégium épülete.

Google Maps link

Google Earth szerinti koordináták

47.087246 N, 17.906373 E

Parkolás

Személyautóval parkolni a Szakkollégium környékén a Móricz Zsigmond utcában és a Nárcisz utcában lehet, a kijelölt helyeken.

Autóbusszal

A veszprémi autóbusz-állomásra minden irányból közel azonos helyre érkeznek az autóbuszok. Leszállás után a nagy lámpás kereszteződés irányába kell elindulni, amelyből a busz befordult az állomásra. Az út túloldalán egy tízemeletes épület látható. Amennyiben a Szakkollégiumot helyijáratú autóbusszal kívánja megközelíteni, a toronyház tövében található buszmegállót kell megcélozni, ahol a 4-es helyi járatra kell majd várakozni. A 4-es helyi járatot választva a Hóvirág utcai megállónál kell leszállni. A menetidő kb. 7-8 perc.

Gyalogos útvonal Hóvirág utcai megállótól a Szakkollégiumig

Gyalogos útvonal a Hóvirág utcai megállótól a Pannon Egyetem "B" épületének bejáratáig

Költséghatékonyabb megoldást választva gyalog is viszonylag rövid idő alatt elérhető a Szakkollégium. Ez esetben két útvonalat tudunk javasolni.

A gyorsabb útvonal elkerül minden forgalmas utat és utcát, ezt jelöli a kék vonal. Támpontok:

 • Tízemeletes toronyház az autóbusz állomásnál található kereszteződésben. Az épületet annak bal oldalán, a Csaplár János utca túloldalán kell elkerülni.
 • Lovassy László Gimnázium, a járda jobb oldalán található.
 • Körforgalomnak látszó kereszteződés, amelyből a lámpás kereszteződés felé kell tovább haladni.
 • Mackó cukrászda, innét a járda vonalát kell követni kb. 300 m-en keresztül, elhaladva a Megyei Könyvtár épülete mellett.
 • Pannon Várszínház Színészháza, az épület sarkától indul két lépcső, melyek közül a bal oldalit választva lehet feljutni a domb tetejére, majd két panelház között elhaladva át kell vágni a játszótéren keresztülvezető csapáson, ami pont a Nárcisz utcával szemben ér ki a József Attila utcára.
 • Ha a Pannon Várszínháznál nem a lépcső felé kanyarodunk, hanem az utat követve megyünk végig az Egyetem utcán (magas toronyház, az Egyetem "I" épülete irányában), akkor elsétálunk az Egyetem alsó kampusza előtt. Bal kézre esik az "I" épület (toronyház), "A" épület (az egyetemi címer mögött), és a "B" épület főbejárata (oszlopos főbejárat, Pannon Egyetem felirat a tetején). Jobb kéz felől a második utca (a "B" épület főbejárata után) lesz a Móricz Zsigmond utca, amin felfelé sétálva az első kereszteződés bal oldalán található a Szakkollégium épülete.

Amennyiben városnézésre is igény van, a javasolt alternatív útvonal (zöld vonal) a Kossuth utcán – "Sétáló utca"– keresztülvezet. Ez esetben a buszpályaudvartól elindulva nem kell átmenni a nagy kereszteződésen, hanem balra kanyarodva lehet megközelíteni az aluljárót, aminek túlsó felén felbukkanva a Kossuth utcára érkeznek. Ezen csak végig kell sétálni, az utca végén egy zebra várja a gyalog közlekedőket. Míg a zöldre várnak, a domb alja felé tekintve már láthatóvá válik az előző útvonalon D-vel jelölt cukrászda, onnét a két útvonal közös nyomon halad tovább.

A képre kattintva azt nagyobb felbontásban is meg lehet tekinteni!

Vonattal

A vasútállomás Veszprém központjától messze található (nagyjából egyórai járóföldre), ezért mindenképpen javasoljuk helyijáratú autóbusz használatát. A vasútállomásról a 4-es és a 2-es számú helyi járatok közlekednek a Szakkollégium irányába. A leszállásra két lehetőség van: az SZTK rendelő megálló és a Hóvirág utcai megálló. Ez utóbbi esik közelebb a Szakkollégium épületéhez. A menetidő hozzávetőlegesen 15-20 perc. A Hóvirág utcai buszmegálló és a Szakkollégium közötti gyalogos útvonal az autóbuszos megközelítésnél található.

Veszprémi helyi közlekedés

A veszprémi helyijáratú autóbuszok menetrendje és útvonala ezen a linken érhető el.

Veszprém

Veszprémről bővebb információ a város honlapján érhető el.