Dolgozat leadása, határidők

Dolgozat leadása, formai követelmények

Miután a Szervező Bizottság a kivonatot elfogadta, és erről a pályázót értesítette, a pályázónak írásbeli pályamunkáját legkésőbb 2017. február 20-ig elektronikus formában az info@jedlik.uni-pannon.hu e-mail címre elküldeni, valamint a pályamunka egy nyomtatott példányát a Jedlik Ányos Szakkollégiumba személyesen, vagy postai úton kell eljuttatni. Utóbbi esetén a postai bélyegző dátuma irányadó a határidő teljesítését illetően.

  • A dolgozat digitális példányának elnevezése: Szerző vezetékneve_keresztnév_XIV-JASZN_dolgozat.pdf, több szerző esetén: Szerző1 vezetékneve_Szerző2 vezetékneve_XIV-JASZN_dolgozat.pdf
  • A dolgozat formai követelményei elérhetők ITT!
  • A szerkeszthető minta letölthető ide kattintva!
  • A latex mintafájl elérhető ITT.
  • A formai beállítások helyességének ellenőrzése a Szerző felelőssége!

Kérjük a Szerzőket, hogy a XIV. JÁSZN konferenciára nevezett szakmai dolgozatok elkészítésénél és formai szerkesztésénél a fenti követelményeket vegyék figyelembe. A dolgozatok bírálatakor a formai követelmények betartása külön értékelési szempontot jelent.

Határidők

2017. január 1.

A XIV. JÁSZN külsős (nem szakkollégista) hallgatóinak ettől kezdve biztosított az előzetes jelentkezése.

2017. február 6.

A XIV. JÁSZN konferenciára jelentkező hallgatók (külsős és belsős egyaránt) végleges kivonatának leadási határideje. A kivonat leadása és a jelentkezési lap elküldése a konferencia jelentkezés feltétele.

2017. február 20.

Konferenciára való jelentkezés végső határideje. A Szakkollégium lakóinak illetve a XIV. Jedlik Ányos Szakmai Napok külsős résztvevői számára az írásbeli szakmai munkák leadásának végső határideje. Egy hallgató több írásbeli szakmai munkát is benyújthat, de a konferencián csak egy előadással vehet részt. A határidőt elmulasztók esetében a konferencián való részvétel nem biztosított.

2017. március 16-18.

XIV. Jedlik Ányos Szakmai Napok lebonyolítása.