Jelentkezés

A XIV. JÁSZN konferenciára jelentkezni a későbbiekben beküldendő írásbeli pályamunka rövid, egyoldalas összefoglalójának (kivonatának) feltöltésével a jelentkezési form kitöltésével, legkésőbb 2016. február 6-ig lehet. A jelentkezésnél kérjük megjelölni, hogy előadói vagy poszter szekcióban kívánja a jelentkező benyújtani a munkáját. A XIV. JÁSZN konferencián beérkező jelentkezések sorrendjében korlátozott számban tudjuk a részvételt biztosítani.

A beérkező kivonatokat a Szervező Bizottság a támasztott formai és tartalmi követelmények alapján megtekinti, majd a jelentkezési határidőt követően öt munkanapon belül dönt elfogadásukról. A Szervező Bizottság elutasíthatja azon pályázatokat, melyek:

  • Jelentkezés határidőn túl érkezik, vagy
  • A beküldő durván megsértette a formai követelményeket, vagy
  • Amelyek megfelelő színvonalú bírálatáról nem tud gondoskodni. (Ezzel kapcsolatban irányadó a Pannon Egyetemen végzett oktatási és kutatási tevékenység.)
  • Miután a Szervező Bizottság a kivonatot elfogadta, és erről a pályázót értesítette, a pályázónak írásbeli pályamunkáját legkésőbb 2017. február 20-ig elektronikus formában az info@jedlik.uni-pannon.hu e-mail címre elküldeni, valamint a pályamunka egy nyomtatott példányát a Jedlik Ányos Szakkollégiumba személyesen, vagy postai úton kell eljuttatni. Utóbbi esetén a postai bélyegző dátuma irányadó a határidő teljesítését illetően.

Postacímünk

Pannon Egyetem Jedlik Ányos Szakkollégium 8200 Veszprém, Móricz Zsigmond utca 8.

Formai követelmények

  • A kivonat formai követelményeit és a szerkeszthető mintát a linkre kattintva töltheti le.
  • A dolgozat digitális példányának elnevezése: Szerző vezetékneve_keresztnév_XIV-JASZN_dolgozat.pdf, több szerző esetén: Szerző1 vezetékneve_Szerző2 vezetékneve_XIV-JASZN_dolgozat.pdf
  • A dolgozat formai követelményei elérhetők ITT!
  • A szerkeszthető minta letölthető ide kattintva!
  • A latex mintafájl elérhető ITT.
  • A formai beállítások helyességének ellenőrzése a Szerző felelőssége!

Kérjük a Szerzőket, hogy a XIV. JÁSZN konferenciára nevezett szakmai dolgozatok elkészítésénél és formai szerkesztésénél a fenti követelményeket vegyék figyelembe. A dolgozatok bírálatakor a formai követelmények betartása külön értékelési szempontot jelent.

Jelentkezési form

Több szerző illetve témavezető esetén kérjük pontosvesszővel elválasztani a különböző személyek adatait az egyes beviteli mezőkben. Például:
Témavezető neve(i): Témavezető Jenő; Kurzusvezető István
Témavezető beosztása(i): Intézetigazgató, egyetemi tanár; egyetemi docens

Szerző(k) neve(i)
Szak/évfolyam
Kapcsolattartó szerző e-mail címe
Intézmény
Kar
Intézet/tanszék
Témavezető neve(i)
Témavezető beosztása(i)
Témavezető e-mail címe(i)
Tudományterület
Jelentkezés típusa: