Szállásfoglalás

A XV. Jedlik Ányos Szakmai Napok regisztrált részvevői számára a Pannon Egyetem Központi Kollégiuma kínál kedvezményes szálláslehetőséget a konferencia időtartamára.

Elérhetőség

Pannon Egyetem Központi Kollégium, 8200 Veszprém, Egyetem utca 12. Telefon: 88/800-000

Időpont

2018. április 19-21. / 2 éj

Szobatípusok

Kollégiumi szintű szoba (kétágyas - közös fürdős): Minikonyhával (mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel) ellátott szoba, a mosdók és a zuhanyzó helyiségek a folyosóról nyílnak. Ár: 2 800 Ft/fő/éj kollégiumi szintű szobában (kétfős elhelyezésben). (Egy fős elhelyezés esetén: 4 300 Ft/fő/éj)

Apartman (kétágyas): Apartmanjainkban teakonyha (mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, főzőlap), külön fürdőszoba (zuhanyzó, WC) áll vendégeink rendelkezésére. Ár: 3 800 Ft/fő/éj apartmanban (kétfős elhelyezésben). (Egy fős elhelyezés esetén: 6 300 Ft/fő/éj)

A szállásdíj az általános forgalmi adót tartalmazza, az idegenforgalmi adó a szállásdíjon felül fizetendő.Az árváltoztatás joga fenntartva!

Idegenforgalmi adó

400 Ft/fő/éj (18 év felett)

Az idegenforgalmi adó rendeletben meghatározott összege változhat. Az idegenforgalmi adómentességi jogcímet igazolni kell. Abban az esetben amennyiben az idegenforgalmi adó mentességet igazoló dokumentumot nem tudja érkezéskor bemutatni, úgy az idegenforgalmi adó felszámolásra kerül.

Szolgáltatások

Vendégeink rendelkezésére áll még a földszinten: társalgó, közös konyha, vezeték nélküli internet. Az épület előtt sorompóval és kamerával védett parkoló található.

A kollégium épületében a dohányzás szigorúan tilos, a dohányzásra kijelölt hely az épületen kívül található. A szabály megszegése esetén a vendég anyagi kártérítésre kötelezhető.

Fizetés

Érkezéskor a helyszínen, készpénzben (HUF) Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Szállásfoglalás

A szoba 14 órától foglalható el, és az elutazás napján 10 óráig áll a vendégek rendelkezésére.

Szállásfoglalást a következő címen várjuk: recepcio@vekoll.uni-pannon.hu. Kérjük az üzenetben feltüntetni az igényelt szobatípus(ok) pontos megnevezését, valamint, hogy a XV. Jedlik Ányos Szakmai Napok diákkonferencia regisztrált résztvevőiként igénylik a szállást.