XIII. JÁSZN

A Jedlik Ányos Szakmai Napok immáron hagyománynak mondható, hisz 2004 óta minden évben megszervezésre került. Célja, hogy a Jedlik Ányos Szakkollégium, a Pannon Egyetem, valamint az ország minden egyetemének hallgatói számára tudományos fórumot biztosítson. Ennek keretében lehetőséget biztosítunk írásbeli dolgozat, szóbeli előadás, és poszter készítésére, melyet egy, a tudományterületen tapasztalt bírálói bizottság értékel is. A legjobb pályamunkákat minden évben Egy csepp tudomány című konferenciakötetünkben meg is jelentetünk.

Az idei konferencia keretein belül 7 szekcióban 41 előadást hallgathattunk meg 49 előadó prezentálásában. A konferencián többségben a Pannon Egyetem hallgatói vettek részt, de az Eötvös Loránd Tudományegyetemről, a Szegedi Tudományegyetemről, Pécsi Tudományegyetemről, Miskolci Egyetemről illetve a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről is voltak pályamunkák.

Szeretnénk köszönetet mondani két fő támogatónknak: a Pannon Egyetemnek, és a Veszprémi Egyetemi Kollégiumért Alapítványnak. Végső, de nem utolsó sorban külön köszönet a szekciózsűri tagjainak és a bírálóknak, akik nélkül a konferencia nem jöhetett volna létre.

Polgár Balázs, szakkollégiumi szenior

Kivonatok

Képek

Videók